Uncategorized

Heidan korraks pikali

Püüdsin siin leiutada e-poes nippi.
Tulutult.
Ükski leiutis ei tundunud piisavalt nipp.
Pea hakkas lõpuks ilgelt lõhkuma.
Võtsin ibukat.
Ja magasin kogemata päeva maha.

Muidu oli mul plaanis kirjutada Austraalia pähkli avamise võtmest. Just! Makadaamia pähkli avamise jaoks on võti leiutatud! See pole meitel siin mingi niisama tore käsitööline nosimine, et ühe pooliku koorega urgitsed järgmise lahti nagu pistaatsia pähkli puhul.
Ühesõnaga – jee!
Täitsa äge värk!
Arvestades kilohinda, siis väike lisatöö 50% soodsamaks ostuks pole just palju pingutust nõudev.
Ei hakka lisama, et nagunii on kõik hea siin maailmas ebamõistlikult hinnastatud ja kaloririkas.
Kas neid makadaamiaid muidu kuidagi kultiveeritakse ka? Või on nad samasugune ainult loodusest toodav delikatess nagu meil on murakad?
Kui ma peaksin nüüd “väikese” uinaku tõttu unetuks jääma, võiksin ju välja uurida.

HOMMIKUL:
Olin eile võtnud kahekordse koguse ravimeid.
Hea veel, et veini peale ei joonud.

7 thoughts on “Heidan korraks pikali

  1. jaa, ma mäletan üht Miki Hiire lugu, kus (vist) Mikil oli üks onu, kes Havail makadaamiaid kasvatas ja mingite kurikaeltega hädas oli. Miki sõi neid seni, kuni sai allergia.

    Like

    1. Jah, ja nad kurjadvaimud müüvad makadaamiaid Hawaiil turgudel, shokolaadiga glasuuritult, tumeda- ja piima- ja valge shokolaadiga. Kriminaalne.

      Like

      1. See on siis, kui patuselt palju head on ümberringi. Vanarahvas teadis, et siis vanajumal näeb ja müristab. 😛
        Makadaamia pähkel tumedas sokolaadis kvalifitseeruks täiega.

        Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s